Keresési eredményeid

Siófokon új befektetőit várja egy exkluzív butik Hotel!

570.000.000 Ft
Batthyány Lajos, ,
Add hozzá a kedvencekhez
347
Video

Siófokon új befektetőit várja egy exkluzív butik Hotel !

A Hotel és Étterem a Európa közepén, Balatoni part fővárosában, Siófok központjában található. Siófok egész évben nagy népszerűségnek örvend, nemcsak a belföldi vendégek körében, de a külföldi turisták számára is kedvelt úticél. A nyári szezon a balatoni strandolás élményén kívül számtalan nívós programmal várja az idelátogatókat. A teljesség igénye nélkül Siófokhoz köthető a Balaton Sound, amit a fiatalok körében hatalmas népszerűségnek örvend. Meg kell említeni a hajóra vágyók nagy rendezvényét a Nemzeti Regatta versenyt, ahogyan Tour de Hongerié-t is, melynek keretében a kerékpáros társadalom jelenik meg a Balaton partján.

Hagyja, hogy képzelete most szárnyra kelljen és meglássa mindazt a lehetőséget, amit ez a már nyereségesen működő butik hotel tartogat a befektetői számára.

Az 1801 m2 telek pár perces sétára van a Siófoki Aranypart Nagystrandtól. A platán fák árnyékában számtalan villa között emelkedik ki a 4 emeletes Hotel. Különleges belső enteriőrje, luxus minőségű megoldásai és egyedi bútorzata, berendezési tárgyai adják meg a hotel vonzerejét.

A 2018-ban ingatlanban helyett kapott 15 egyedi kialakítású szoba, illetve 3 felső kategóriás penthouse jellegű lakosztály is. Minden szoba HD televízióval rendelkezik, melyekhez teljes körű, széles csatornakiosztás is adott.

A szobák mindegyikéhez teljesen egyedi, vadonatúj bútorzat tartozik. Extra vonzereje a szállodának, hogy ingyenes Androidos okostelefont kínál az itt megszállók számára, korlátlan internet és a korlátlan, ingyenes telefonhívás feltételekkel.

Az egész szálloda kiépített víz- csatorna- és elektromos hálózattal rendelkezik. A nyári kánikulát magas minőségű légkondicionáló rendszer teszi kellemesen hűvössé. A melegvíz folyamatosságáról kazánok gondoskodnak.

Nincs szálloda étterem nélkül, így a Hotel teljes étterme és mindennel felszerelt konyhája is a természetesen az ajánlat részét képezi.

Lássuk, mit is kell tudni a Hotel gasztró részéről: Az étterem a vendégek minőségi kiszolgálására alkalmas. A Konyha 21 m2, míg a az étteremben egy Sushi Bár is helyet kapott, mely tovább erősíti a hotel különleges mivoltát. Az étterem kialakításának köszönhetően funkcionálhat bárként is, de ha arra lenne igény, akár konferencia teremmé is átalakítható.

Az ajánlat részét képezik a Hotel bővítésére vonatkozó tervek, elképzelések is. Ilyen terv a szálloda mellett álló emeletes épület, melynek a földszinti részén (151m2) került volna kialakításra egy – a terveknek megfelelően magasminőségi követelményeknek eleget tevő – étterem (40 fős) a hozzákapcsolódó konyhával. Az emeleten (108m2) pedig bankett- és vagy konferencia termek kerültek volna kialakításra. A telken elkészült egy különálló épület alapja is, melyre egy kávézó, bisztró (esetleg kisbolt) húzható fel. Ennek az elgondolásnak az alapja, hogy a partra kisétáló, vagy onnan épp visszasétáló turisták út közben felfrissülhessenek egy finom kávé, fagyi vagy egy hideg sör mellett.

A szálloda jelenleg 12 férőhelyes parkolót tud biztosítani a vendégek számára. A tervezett éttermi épület kialakításával plusz 10 gépjármű parkolása válhat megoldhatóvá. A telek méretéből adódóan továbbá lehetőségek nyílnak akár egy önálló minden igény kiszolgáló wellness részleg kiépítésére is.

Az ingatlan előreegyeztetet időpontban megtekinthető!

==============================================

Amennyiben kérdésed van, hívj a +36-30-466-1036 számon!

Cím: Batthyány Lajos
Város: ,
Ország/Megye:
Irányítószám : 8600
Ország: Magyarország
Ingatlan azonosító: 22147
Ár: 570.000.000 Ft
Ingatlan mérete: 1.114 m2
Telek mérete: 1.801 m2
Szobák: 18
Fürdőszobák: 18
Építés Ideje: 2018
Garázs: nincs
Állapot: Kiváló
Szerkezet (lakás): Tégla
Fűtés: Cirko
bekerített udvar
borospince
elektromos redőny
erkély
fotocellás ajtó
internet
kandalló
klíma
kosárlabdapálya
lift
medence
napelemem rendszer
napkollektor
öntözőrendszer
padlás
pince
portás
redőny
riasztó
stég
szauna
tároló
terasz
térfigyelő kamera
tetőterasz
tornaterem
wellness
FÖLDSZINT
FÖLDSZINT
I. EMELET
I. EMELET
II. EMELET
II. EMELET
TETŐTÉR
TETŐTÉR

Griecs Krisztián

Ingatlan tanácsadó - OTP Ingatlanpont kft.
+36-30/466-1036
griecs@ingatlantanacsado.com

Keress meg!

  • Részletes kereső

  • Jelszó visszaállítása